Back at the Stove! Supper Clubbin’ with Ceci n’est pas un Restaurant in Frankfurt March 21st

ppp4601Hello hello hello! Boy (or girl or trans*-, inter-, or asexual individual), have you not heard from me for a long time! First of all, I want to wish everyone of you a wonderful, happy and healthy 2015! Thank you for stopping by and reading my blog. I really appreciate it. This year has a lot in store for me, and these days I’m quite the busy bee. I’ll be finishing my PhD this year, so after weeks filled with writing – I’ll be honest with you – spending more time than necessary in front of a computer screen on the (precious!) weekend does not appeal to me so often. So I am all the more excited to be getting back to the stove soon, together with the wonderful people at Ceci n’est pas un restaurant. You may remember the supper club we did in cologne last summer. And we’re doing it again! Under the faaabulous motto “SEQUINS, PLUSH and POTBELLY” we will be cooking a devastatingly pink and dashing 5-course dinner for up to 14 guests in a mystery location in Frankfurt am Main on March 21st. It would be so lovely to see you there. If you’re game, just drop Klaus an E-Mail and make your reservation! You can find out the details about how the supper club works here.

There will be more news on here soon. Promise. Just to give you a little teaser: As part of my Zero Waste efforts, I have recently started making my own sausage together with my friend Larson – and I will show you how to do it soon. Also, I will tell you about one of my favourite “bestovers”-strategy for preparing delicious food while reducing food waste in your kitchen. I am wondering if I should now and then dedicate a post to Zero Waste tipps and recipes. Would you be interested in such a column? Let me know in the comments!

All the best – feed you soon in Frankfurt!
Cheers
Tobi

Und jetzt nochmal auf Deutsch

Hello hello hello! Junge (oder Mädchen oder trans*-, inter-, or asexuelle Person), habt ihr lange nichts von mir gehört! Zuallererst wünsche ich euch allen ein wundervolles, glückliches und gesundes und überhaupt ganz und gar großartiges 2015! Danke, dass ihr immer wieder reinschaut und mitlest, das finde ich wirklich toll. Dieses Jahr steht bei mir ne Menge an, und dieser Tage bin ich busy busy busy. Ich schließe dieses Jahr meine Doktorarbeit ab – entsprechend ist nach einer Woche durchschreiben oft nur wenig Energie da, mehr Zeit als nötig am Bildschirm zu verbringen. Um so mehr freu ich mich, dass ich bald mal wieder an den Herd komme, zusammen mit den herzallerliebsten Leuten von Ceci n’est pas un restaurant.

Vielleicht erinnert ihr euch noch an den Supper Club, den wir letzten Sommer zusammen in Köln geschmissen haben. Und wir tun es nochmal zusammen! Unter dem faaaabelhaften Motto “PAILLETTE, PLÖSCH und PLAZUE” kochen wir ein umwerfend pinkes 5-Gang Dinner für bis zu 14 Gäste in einer mystery Location in Frankfurt am Main, am 21. März. Es wäre so großartig, den einen oder die andere von euch da zu treffen. Wenn ihr dabei seid, schreibt Klaus einfach ne E-Mail und reserviert eure Plätze! Details zum Supper Club gibt es hier.

Und bald gibt es auch hier wieder was Neues. Versprochen. Ein kleiner Teaser: Als Teil meiner kleinen Zero Waste Attacke, habe ich zuletzt angefangen zusammen mit meinem Freund Larson Wurst selbstzumachen – und ich zeig auch bald, wie (einfach) das geht. Dann erzähl ich euch noch von einer meiner liebsten #BesteReste Strategien, mit der ihr lecker Essen zubereiten könnt und dabei euren Lebensmittelmüll reduziert. Und ich denke darüber nach, hin und wieder einen ganzen Post Tips und Rezepten aus der Zero Waste Ecke zu widmen. Hättet ihr an so etwas Interesse? Sacht mir in den Kommentaren Bescheid!

Alles Gute – feed you soon in Frankfurt!
Cheers
Tobi

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3 thoughts on “Back at the Stove! Supper Clubbin’ with Ceci n’est pas un Restaurant in Frankfurt March 21st

  1. What are you studying for your PhD? Yes, I would like some zero-waste tips. I also want to learn how to make sausage. A friend of mine went to a sausage-making party on the weekend and I was jealous ;)

    • Hey Annemarie! Thanks for the comment – the post after my next one (which will be a recap of the supperclub in Frankfurt) will be a simple sausage-in-a-jar recipe! Right now I’m learning more about zero waste from you than the other way round – but I love to get into the conversation! Cheers! Tobi

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